Bizonyára sokunknál előfordult már, hogy egy üzenetet rossz helyre küldtünk, esetleg megbántuk azt, amit írtunk valakinek, de sajnos ez ellen nem sok mindent tehettünk, hacsak nem titkos beszélgetésben írtunk partnerünknek.

A mai naptól kezdve azonban már nem kell aggódnunk, bármilyen üzenetet, képet vagy videót ki tudunk törölni, amelyet csevegőpartnerünk sem lát többet, azonban nem akármeddig.

Erre a műveletre 10 percünk van. Miután eltelt ez az idő, már csak magunknál törölhetünk, mint eddig.

Itt láthatjuk lépésről lépésre a törlés menetét:

Mint láthatjuk az “eltávolítás magadnak” lehetőség ugyanúgy megmaradt, szóval ha csak magadnak szeretnél kitörölni valamit a többiek tudta nélkül, ezt továbbra is megteheted.
Utólag megkülönböztetni pedig úgy tudod a két “törlés fajtát”, hogy abban az esetben ha mindenkinél törölsz, ott lesz az üzeneted helyén egy “eltávolítottál egy üzenetet” felirat.

Akinek ez a funkció még nem elérhető, az se aggódjon, Androidon és iOS-en is elérhető lesz egy bizonyos időn belül.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here