Miket kaptunk?

Galaxy Fold
Galaxy S10e, S10, S10+, S10 5G
Galaxy Buds (vezeték nélküli füles)
Galaxy Watch Active és Fit

Mit kell róluk tudni?

A Galaxy Fold a világ első összehajtható telefonja, hiheteten tulajdonságokkal és árral. Több infóért nézd meg a Galaxy Fold- Az összehajtható tablettelefon című cikket.

Az S10-es szériáról szinte már minden kiszivárgott a bemutató előtt, de azért volt pár meglepetés is. Ezeket ide kattintva olvashatod.

A Galaxy Buds-ra is számítottunk azok után, hogy mennyire népszerűek a vezetéknélküli fülesek.
Valószínűleg ez is az lesz, hiszen rengeteg dolgot tud a kicsike:
1. Tud zenét lejátszani 6 órán keresztül.
2. Tölthető úgy, hogy a tokjában van, akár telefonunk hátlapjára helyezve!*
3. Az oldalán lévő touchpad segítségével jópár műveletet is végrehajthatunk pl: válthatunk zenét, ugorhatunk másikra, szüneteltethetünk stb.
4. Képes olyan dolgokra, amik akár életet is menthetnek! Beállíthatjuk, hogy a külső mikrofon felerősítse a környezeti zajt és lejátsza a zene mellett a fülünkben. Ez akkor hasznos ha például futni indulunk a városban és hallani akarjuk, hogy mikor üt el minket az autó.
Szerintem remek kis füles lett. Ha te is így gondolod, megveheted a májusi startnál 48 990Ft-os áron, azonban arra is van lehetőséged, hogy ingyen szerezz egyet, ehhez csak azt kell tenned, hogy előrendeled a vadiúj Galaxy S10 vagy S10+ modellt ide kattintva, és tiéd lesz ez a szuper füles.

Forrás: Samsung

Galaxy watch Active és Fit
Lehet vitatkozni, hogy van-e értelme az okosóráknak. Én azt mondom lesz. Addig is használjunk okos karkötőt és óra alakú változatot, mert azok már majdnem azt tudják amit kéne nekik.
A Samsung be is mutatott két modellt, a karkötő alakú Galaxy Fit-et a sport szerelmeseinek. Úszhatunk benne, méri a pulzusunkat, valamint alvásunkat, reggel szinte némán kelt, nem mellesleg az időt is mutatja.

A Galaxy Watch Active körülbelül ugyanezt tudja, óra alakú formában. Azoknak ajánlott akik mindig is okosórát szerettek volna, de eddig ezek nagyok voltak a csuklójára.

Akksi üzemidőkről nem nyilatkozom amíg nem tapasztalom, de remélhetőleg 2-3 napig bírni fogják.

Forrás: Samsung

*Feltéve ha olyan telefonnal rendelkezünk, amely képes erre.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here