Bizonyára küldtél már olyan üzenetet/képet barátodnak/barátnődnek, amit később megbántál. Ezt elkerülheted a titkos beszélgetéssel, ahol mindezek mellett még az üzeneteid is nagyobb biztonságban vannak.

Menjünk rá chatpartnerünk nevére, ezzel behozva ezt a kis beállítás menüt. Ha ide elérkeztünk, ki tudjuk választani a “titkos beszélgetés” menüpontot. Erre ha rányomunk, az fog bejönni ami a második képen látható, egy fekete chat felület. Innentől kezdve már csak egy dolgunk van:
Az Aa és kis mikrofon jel között felfedezhetünk egy kis stopperórát, aminek a segítségével azt állíthatjuk be, hogy a küldött üzenetünk mennyi ideig legyen látható partnerünk számára, majd ez idő letelte után üzenetünk mindkét fél számára törlődik. Fontos, hogy az idő amit beállítunk onnantól fog visszaszámlálni, amikor csevegő társunk megnyitja az alkalmazást, és úgy nézi meg az üzenetet, szóval ne fogadjunk el olyan kifogást partnerünktől, hogy éppen nem volt a telefonja közelében.

(Akinek a “titkos beszélgetés” menüpont nem található meg ott, ahol fentebb említem, annak a Messengerre belépve, a bal felső sarokban található profilképére kell kattintania, ezen belül tudja majd engedélyezni. Majd követni a fenti lépéseket.)

Ha azonban úgy érzed nincs szükséged erre az “extra” védelemre, amit a titkos csevegés nyújt, inkább egyszerűen csak kitörölnéd az üzenetet amit küldtél, akkor kattints ide!

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here