Amíg nem érkeznek meg a Samsung legújabb csúcstelefonjának első példányai hazánkba, nézzük, hogy mit mutattak be a koreaiak 2018.02.25-én Barcelonában:

Galaxy S9+
Forrás: Samsung

Bár a Galaxy S9 és S9+ esetében a legtöbbet a kameráról beszéltek, de nézzük szépen sorban:

 • A készülék eleje, vagyis a kijelző szinte ugyanúgy néz ki, mint az S8 esetében
  Az S9 5.8 colos, az S9+ pedig 6.2 colos kijelzőt kapott 2960×1440 felbontással
 • A hátlapi kamerából kettő került az S9Plus-ra, a kisebbik készülék még mindig mono kamerás, viszont a világon elsőként állítható rekesznyílással büszkélkedhet.
  Világosban f/2.4-es rekeszértékkel működik, sötétben pedig f/1.5-ös rekeszértékkel dolgozik, hogy több fényt tudjon a lencsékre engedni.
  A kamera további újdonsága még a másodpercenként 960 (!!!) képet rögzítő szuperlassító mód. (ez csak HD felbontásánál működik, 0.2 másodpercet kb 6 másodperc hosszúra lassít)
 • Sikerült továbbfejleszteni az arcfeltérképező képességét a készüléknek, így már tökéletesen másolhatjuk az iPhone X-es ismerőseink arcukkal megegyező mozgású emoji garnitúráját.
 • A tökéletes hangzásban az AKG volt a Samsung partnere, így mozifilmek közben is tökéletes hangzást produkál a készülék, illetve a telefon mellé csomagolt fülest is ők készítik.
 • Processzorban hozta a “kötelezőt” az S9 párosa, így hozzánk a saját fejlesztésű Exynos 9810 CPU-val hozzák őket, míg a távol-keletre és Amerikába a Snapdragon 845-öt viszik.
 • RAM: Az S9-nek 4GB jutott, az S9+ viszont már 6GB-tal gazdálkodhat
 • ééééééééééééés…. van JACK csatlakozó a telefonon🙂

Ha mindezeken felbuzdulva most azonnal szeretnénk megrendelni a telefont, akkor az S9-hez 280ezret vegyünk ki a megtakarítási számláról, ha a nagyobb kijelző és a duál hátlapi kamera vonzóbb számunkra, akkor ez az érzés további 30ezerbe kerül, így 310 darab ezrestől szabadít meg minket a kasszánál.

A készülékeket szerintünk a SPEEDSHOP-tól rendeld meg!

Disclaimer: Az UppZ.hu és a Speedshop márkanév tulajdonosa a Speedshop Zrt.

A felhasznált képek forrása: Samsung

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here