Fitbit Ionic

Akinek nincs “okosórája”, annak elképzelése van róla…
Általában kettő: sokszázezres, mindenre jó csodaszerkezet, VAGY pár dolláros gagyi kínai ketyere, ami igazából semmire nem használható.
A jó hír az, hogy ennél jóval előrébb jár a piac. A nagy márkák szépen felhozták az igényeket, tesztelték a piacot, a leleményes gyártók pedig a nagyok hibáiból tanulva dobják ki a piacra az egyre jobb és használhatóbb termékeiket.

Az egyre nyilvánvalóbb, hogy az óra nem alkalmas a mobiltelefonunk kiterjesztett kijelzőjének. Pont. Ezt nem csak mi mondjuk, jól példázza a fenti állítás igazát az is, hogy a Google, az Amazon és a TripAdvisor után a Twitter is kinyírta az Apple watch alkalmazását. Bár az almások órájának legutóbbi verzióját már telefonálásra is lehet használni (egyes országokban), nem sok értelme van egy ilyen funkciónak, ha 1 (egy!!!) óra alatt teljesen lemeríti az eszköz akksiját.

Mi marad? Mérni az időt, és a felhasználói aktivitást.
Utóbbi képességet a Fitbit tíz éve tökéletesíti, így idén megkaphatjuk egy évtized tudását a csuklónkra. Nézzük miket ígérnek:

Fitbit Coach: A felhasználó visszajelzései alapján kialakított dinamikus edzésprogram generátor. Az egész arra jó, hogy segít követni a képességeidnek megfelelő aktivitási görbét.

Futótárs: GPS és aktivitás alapján érzékeli a tevénykeség kezdetét. Valós időben rögzíti a távolságot és a sebességet. SŐT! Még arra is figyeltek, hogy ha megállsz kifújni magad, vagy iszol egy kicsit, arra az időszakra nem rögzít statisztikát.

Úszóedzés: A medencében számolja a fordulókat, az időt és az elégetett kalóriát, mert hogy 50 méterig vízálló.

Fejlett GPS és GLONASS: Telefon nélkül is rögzíti a megtett utat, szintkülönbséget, részidőket.

PurePulse® pulzusmérő technológia: Új, továbbfejlesztett technológia, ami azon túl, hogy minden pillanatban figyeli a pulzusod, edzés közben is tökéletes képet ad a szívritmusodról, hogy elérhesd a tökéletes edzés-intenzitást.

Zenével pörget: 2.5GB tárhelyen sok zene elfér, hogy minden tevékenységhez ideális muzsikát hallgathass. Fitbit Flyer™-rel, vagy bármilyen bluetooth fülessel párosítható.

Soknapos akksi: Egy feltöltéssel akár 4 napig is bírja, folyamatos zenével, GPS használattal pedig 10 órán keresztül lehet nyüstölni.

És akkor még nem tettük bele a listába a FitBit Pay-t, amivel (majd egyszer reméljük itthon is) használhatod az órád fizetésre, a véroxigén telítettség-érzékelőt (alvási rendellenességek kiszűrésénél lehet hasznos), vagy az intelligens értesítéseket, amivel a telefonra érkező üzenetek, e-mail értesítések és egyéb hasznos dolgok jönnek a csuklónkra.

Az Ionic a Fitbit OS rendszerét futtatja, ami azért nagy okosság, mert nem köti szorosan egy mobil operációs rendszer sem, így minden platformon tökéletes felhasználói élményt biztosít, legyen az iOS, Android, vagy akár Windows.

Ha szeretnéd az órát minél előbb megkapni, akkor rendeld elő: ITT.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here