A Note 8 mellett a Gear VR headsetek egy új verzióját is bemutatta a Samsung, ami a Note 8 és az annak 6.3 inch-es kijelzőjének kompatibilitására talál megoldást. A Samsung új Note-jának befogadása mellett nagyon kevés dolog változott a pár hónappal ezelőtt bejelentett Gear VR-hoz képest. Az a darab anno a Galaxy S8 és Galaxy S8+ mellett lett bemutatva. Úgy tűnik, a Samsung kevésbé volt előrelátó mikor az előző headsetet tervezték és nem gondoltak a következő „Flagship” kompatibilitására. A headset ára külföldön változatlan $129.99.

Az új Note 8 semmilyen módon nem fog tudni működni a már meglévő Gear VR készülékekkel, csakis kizáróan az új Gear VR-al. Egy jó hír viszont, hogy a bejelentett headset visszafelé is kompatibilis a nemrég megjelent Samsung mobilokkal, amibe beletartoznak az S8 és S8+, S7 és S7 Edge, S6, S6 Edge, S6+ és még a régebbi Note 5 telefonok is. A Samsung weboldalán egy egész egyszerű „Gear VR with Controller (Galaxy Note 8 Edition)” címmel lett feltüntetve.

Érdekes módon a Samsung nem igazán tett semmilyen fókuszt a VR témára az egész előadás alatt. Remélhetőleg a Note 8 kompatibilis lesz a Google Daydreammel is, ugyanúgy mint az S8 és S8+,de erről sajnos még nem kaptunk megerősítést

A Samsung Note 8 akciós ajánlatban rendelhető EZEN a linken.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here